
اولین نمایشگاه مانسا یووان در ایران با عنوان "پیدا و پنهان افغانستان" روز 24 فروردین، ساعت 17، در خانه هنرمندان ایران افتتاح می شود.
در این نمایشگاه 38 عکس سیاه و سفید و رنگی در قطع 40×60 و 70×110 درباره مسائل اجتماعی افغانستان به نمایش در می آید.
مانسا یووان عکاس اسلووانی است که در سال 1981 به دنیا آمده. او از سال 2000 بعد از فارغ التحصیل شدن از دانشگاه عکاسی اسلووانی به عنوان عکاس آزاد کار خود را شروع کرد.
او که به عنوان عکاس خبری برگزیده اسلووانی در سال های 2006، 2007و 2008 شناخته شده است تا کنون مجموعه هایی از ونزوئلا، افغانستان، ایران، پاکستان، نپال، کامبوج، تایلند، هند، امریکا، صربستان و کشورهای اروپایی را در نشریاتی مانند تایمز، ساندی تایمز، گاردین و شیکاگو تریبون منتشر کرده است.
نمایشگاه "پیدا و پنهان افغانستان" تا روز پنجشنبه، 29 فروردین، هر روز از ساعت 14 تا 20 در تالار انتظامی خانه هنرمندان ایران برای بازدید علاقمندان گشوده است.

