RSS تماس درباره ما شناسنامه تبلیغات


هو المصور مسابقه ی عکس آزادی بنیاد فرهنگی هنری رودکی فراخوان مسابقه ی عکس آزادی
بنیاد فرهنگی هنری رودکی به منظور پاسداشت و ارزش گذاری تاریخ تصویری انقلاب اسلامی ایران و حفظ ارزش های آن , مسابقه ی عکس آزادی را با دو موضوع ذیل بر گزار می نما ید . 1-وقایع برج آ زادی بنای میدان آ زادی در طول 25 سال پس از انقلاب شاهد رویدادها و وقایع مهم و مختلفی بوده است. آثار مستند و تاریخی که این وقایع را با نمای برج آزادی یا عناصرتشکیل دهنده آن به تصویر کشیده اند . 2-برج آزادی برج آزادی به عنوان یکی از بناهای تاریخی و میراث فرهنگی کشور به شمار می آید , کلیه عکسهای معماری , مستند, خلاق و ... که در آن برج آزادی موضوع اصلی تصویر باشد.

آیین نامه
1-حداکثر آثار ارسالی برای هر متقاضی در هر موضوع 5 قطعه می باشد.
2-عرض عکسها می بایست حداقل 20 و طول آنها حداکثر 40 سانتی متر باشد.
3-عکس ها میتواند به صورت سیاه و سفید , رنگی , دیجیتالی و یا اسلاید باشد.
( چنانچه آثار به صورت اسلاید باشد می بایست نسخه اصلی و یا نسخه ی اسکن شده ی آثار خود را مطابق با شرایط بند 4 ارسال نمایید ).
4- آثار دیجیتالی می بایست با فرمت tiff یا jpeg و حداقل 21×16 سانتی متر و 300 dpi روی CD ارسال شوند .
5- برچسب مربوط به هر یک از عکسها را پشت آن بچسبانید , از نوشتن نام عکاس یا اطلاعات اضافی دیگر خودداری فرمایید .
6- در مورد عکسهای موضوع اول , تاریخ تهیه عکس و همچنین موضوع و رخداد مربوط به عکس را حداکثر در 25 کلمه ضمیمه عکس کنید .
7- آثار پذیرفته شده برگشت داده نمی شود و به ازای هر عکس مبلغ 500000 ریال به صاحب اثر پرداخت خواهد شد .
8- برگزار کننده حق استفاده از عکسهای پذیرفته شده را برای چاب در کتاب , بانک های
اطلا عاتی و ... به نمایش در آوردن آنها در مکان های دیگر برای خود محفوظ داشته و در صورتی که انتفاعی از آثار مذکور حاصل شود سهم عکاس را بر اساس تعرفه بنیاد پرداخت خواهد کرد.
9-برگزار کننده مسابقه نهایت دقت را در حفاظت از آ ثار ارسالی به عمل می آ ورد لیکن
مسئو لیت هر گونه خسارات احتمالی اعم از پستی یا فقدان ناشی از ارسال نا مطلوب به هر شکل , بر عهده شرکت کننده است , لذا در خواست می شود در مورد بسته بندی و ارسال عکسها نهایت دقت به عمل آید .
10-به کلیه افرادی که عکس یا عکسهایشان به مسابقه راه می یابد یک جلد کتاب ( در صورت چاپ) و CD مسابقه اهدا خواهد شد .
11- تصمیم در باره ی مواردی که در آیین نامه پیش بینی نشده بر عهده بر گزار کننده بوده و به اطلاع عموم خواهد رسید .

جوایز
موضوع اول :
1-نفر اول نشان زرین برج آزادی و 25 سکه بهار آزادی
2-نفر دوم دیپلم افتخار و 25 نیم سکه بهار آزادی
3-نفر سوم دیپلم افتخار و 25 ربع سکه بهار آزادی

موضوع دوم :
1-نفر اول نشان زرین آزادی و 20 سکه بهار آزادی
2-نفر دوم دیپلم افتخار و 20 نیم سکه بهار آزادی
3-نفر سوم دیپلم افتخار و 20 ربع سکه بهار آزادی

هیات داوران :
1-سیمون آیوازیان
2-یحیی دهقانپور
3-فرزاد هاشمی
4-نادر داوودی
5-افشین شاهرودی

گاه شمار مسابقه :
آخرین مهلت در یافت آثار : 30 مهر 1383
انتخاب و داوری : آبان 1383
اطلاع رسانی و عودت آثار : آذر 1383
برگزاری نمایشگاه و اهدا جوایز: بهمن 1383

خارج از مسابقه :
با توجه به اهمیت گرد آوری , حفظ و نگهداری اسناد مهم تاریخی , بنیاد فرهنگی هنری رودکی در نظر دارد اسناد تصویری میدان آزادی تهران را جهت نگهداری , نمایش و چاب خریداری نماید. لذا بدین وسیله از کلیه افرادی که آثار تصویری حول محور میدان آزادی فارغ از اندازه , کیفیت , یا محدودیت زمانی و ... صرفا با تکیه بر سندیت تاریخی را در دست دارند دعوت می شود تا اصل یا کپی این آثار را به بنیاد رودکی ارسال نمایند.
بدیهی است در صورت انتخاب آثار توسط کارشناسان بنیاد , آثار منتخب با توافق طرفین خریداری خواهد شد و سایر آثار نیز با کمال دقت و صیانت عودت خواهد شد.

دبیر خانه مسابقه : خانه عکاسان ایران خیبان سمیه _ تقاطع نجات الهی شماره 213
تلفن 3 _ 8807062


syria.jpg

ازایران محمد رضا طهماسب پور با ده عکس و یک سخنرانی درباره تاریخ عکاسی در ایران در این نمایشگاه حضور خواهد داشت .


نمایشگاه عکس مناظر شهری کار گروهی از : بهمن جلالی . ید الله ولی زاده . حسین آبرویی . مصطفی علیزادگان . آرامگر دومیان . محسن یزدی پور . داود ربیعی . حمید درودیان . الهه مقدم . سحر استوار . بهروز رائی . از روز 4 مهرما ه 1383 در گالری لاله افتتاح می شود .
افتتاحیه : 4 مهر 1383 از ساعت 4 الی 8 بعد از ظهر
بازدید : 5 الی 9 مهر – از ساعت 9 الی 13 – 15 الی 19
نگار خانه لاله خیابان دکتر فاطمی ، جنب هتل لاله ، نگارخانه آفرینش لاله

city-scape.jpg


ساعتی پیش در تالار جدید خانه هنرمندان ایران که « تالار گفتگو » نامگذاری شده است مراسم افتتاح و اهداء جوایز نفرات برتر این مسابقه هم زمان با روز جهانی گفتگوی تمدن ها برگزار شد. در این مراسم باحضور رئیس مرکز گفتگوی تمدن ها دکتر محمود بروجردی و محمد حسن خوشنویس دبیر این مسابقه جوایز مسابقه عکس گفتگو به شرح زیر اهداء شد:


photodialogue1.JPG
جایزه اول : حسن سربخشیان لوح افتخار و 10 سکه بهار آزادی

photodialogue2.jpg
جایره دوم : محسن یزدی پور لوح افتخار و 7 سکه بهار آزادی

photodialogue3.jpg
جایزه سوم : جمشید حاتم لوح افتخار و 5 سکه بهار آزادی

photodialogue5.jpg
تقدیر : مهدی قاسمی لوح افتخار و 2 سکه بهار آزادی

photodialogue4.jpg
نقدیر : نصر الله حاجی حمید فروتن لوح افتخار و 2سکه بهار آزادی

تقدیر : باران امیری خورهه به عنوان جوان ترین شرکت کننده لوح افتخار و 2 سکه بهار آزادی


در ابتدای مراسم دبیر اولین مسابقه عکس گفتگو محمد حسن خوشنویس گزارشی از روند برگزاری این مسابقه ارائه داد و پس از اهداء جوایز دکتر رامین جهانبگلو و دکتر مرتضی قاسمپور به سخنرانی درباره عکس و گفتگو پرداختند . پس از پایان مراسم نمایشگاه عکس گفتگو در گالری خانه هنرمندان افتتاح شد .

گالری عکس های مسابقه گفتگو

poster2.jpg
مراسم اهداء جوایز مسابقه گفتگو ساعت 5 عصر امروز شنبه 28 شهریورماه در تالار گفتگو خانه هنرمندان ایران برگزار می شود، در ادامه مراسم افتتاح نمایشگاه عکس های راه یافته به مسابقه برگزار خواهد شد. سپس دکتر رامین جهانبگلو و دکتر مرتضی قاسمپور به سخنرانی خواهند پرداخت.
این نمایشگاه از 29 شهریور تا 3 مهر 83 از ساعت 10 تا 21 برای بازدید علاقه مندان باز است .
خانه هنرمندان ایران . خیابان ایرانشهر شمالی . باغ هنر


یکی از نکاتی که در جامعه ما هنوز به درستی برهمگان روشن نشده است، تکلیف محدوده کار عکاسان در فضاهای عمومی است. از آنجایی که تعریف این حدود، نه برای عکاس، نه برای افراد ذی نفع یا ذی ضرر و نه ماموران انتظامی روشن نیست، بنابراین گاه مشکلاتی پیش می آید که هر چند به نوعی ( و نه الزاما" به درستی) حل می شود، اما قطعا رسیدن به تعاریف مشترک تنشها را کاهش خواهد داد. در پاره ای موارد استناد به قوانین کشورهای دیگر راهگشا خواهد بود اگرچه در مواردی دیگرتوجه به اصول اخلاقی و اعتقادی افراد جامعه خودمان الزامی است. از این رو پیشنهاد می کنم دوستانی که از این قوانین آگاهند یا در شبکه جهانی اینترنت سایتهایی را می شناسند که در طرح مسئله و نتیجه گیری در این مورد کمک کنند است، لطفا اظهار نظر کنند یا این نشانیها را در اختیار بگذارند تا راه حلی عملی برای این معضل پیدا شود. قطعا" طرح گله ها و ذکر مسائل گذشته هدف نیست. هدف بازکردن گره ها و نگاهی حقوقی به آن چیزی است که در دنیا احتمالا" برایش راه حلهایی مطرح شده و شاید هم به نتایج قاطعی منجر شده است.
موضوع بحث این است:
1- حدود اختیارات قانونی عکاس و محدوده های حقوقی عکاسی از فضاهای عمومی.
2- راه حل ها، قوانین بین المللی و ملی کشورهای دیگر در این باب.
با احترام پیشاپیش به دوستانی که برای حل این موضوع پا پیش خواهند گذاشت و دست یاری خواهند داد.

اسماعیل عباسی


به مناسبت دهمین سال فعالیت خانه عکاسان ایران مراسمی با حضور جمع کثیری از عکاسان کشور در خانه عکاسان ایران برگزار شد. در پایان عکاسان به رسم هر سال عکس جمعی گرفتند.

10th-kaneh.jpg

نمایش بزرگ عکس


Davat.jpg

شنبه 4 مهر 1383


" رموز عكاسی از آسمان" عنوان یك نشست علمی است كه با همكاری انجمن نجوم آماتوری ایران در فرهنگسرای دانشجو (شفق) برگزار خواهد شد.
سخنران این نشست حیدر گیاهی، عكاس ایرانی‌الاصل مقیم آمریكا (برنده جایزه عكاسی ناسا) خواهد بود.این نشست روز جمعه 27 شهریوراز ساعت 17در فرهنگسرای دانشجو (شفق)برگزار خواهد شد.


نشست مطبوعاتی دهمین سالگرد افتتاح «خانه عكاسان ایران»
natage3.jpg

رئیس «خانه عكاسان ایران» دكتراحمد ناطقی در كنفرانس مطبوعاتی كه به مناسبت دهمین سالگرد تأسیس این مركز در حوزه هنری برگزار شد، درخصوص روند كار «خانه» گفت: در طی یك دهه فعالیت «خانه» سالانه حدود هشت نمایشگاه دوره ای عكس با به نمایش گذاشتن قریب به 1000 عكس ازعكاسان داخلی و خارجی برگزار شده است و تاكنون 78 دوره نمایشگاه عكس در محل گالری نمایشگاههای «خانه عكاسان ایران» برپا شده است و در بخش انتشارات «خانه» كه یكی از مهمترین فعالیتهای این مركز است تاكنون 6 جلد كتاب از سری كتب عكاسان مؤلف به چاپ رسیده است.
ناطقی درادامه درمورد كارهای آینده این مركزگفت: برنامه ای كه ما در تلاش هستیم آن را اجرا كنیم برنامه امور بین الملل «خانه» است به این ترتیب كه شورایی برای این كار انتخاب و جلسات ارتباطات بین الملل برگزار كنیم كه براین اساس از عكاسان معتبر داخلی جهت برگزاری نمایشگاه در كشورهای دیگر و بالعكس دعوت كنیم و اعضای این شورا عبارتند از: آقایان كوروش ادیم ، اسماعیل عباسی ، محمد مهدی رحیمیان ،علیرضا كریمی صارمی و احمد ناطقی .

natage2.jpg

احمد ناطقی در ادامه اظهار داشت: «خانه» در طی روند تكامل كار خود یكی از برنامه هایی را كه امسال مدنظر قرار داده است انتخاب گروه مشاوران است، این شورا درواقع آثاری را كه در «خانه» قرار است به نمایش درآیند را بررسی و انتخاب می كنند و «خانه» هیچ دخل و تصرفی در ارائه آثار انتخاب شده نخواهد كرد به همین علت كسانی كه برای نمایشگاه اثر می دهند درواقع توسط همین شورا انتخاب می شوند و درنظر داریم در سال آینده بتوانیم شكل و شمایل بهتری به فعالیتهایمان ببخشیم.
وی در مورد مراسم دهمین سالگرد افتتاح «خانه» گفت : در این مراسم از 3 عكاس برگزیده : 1- از بهترین عكاس نمایشگاه انفرادی «خانه» در سال گذشته2- عكاس فعال عرصه عكاسی كشور 3- بهترین كار پژوهشی در مقوله عكاسی تقدیر و تجلیل خواهیم كرد، همچنین مانند قبل آثار یكسال گذشته نمایشگاههای «خانه» به صورت CD مولتی مدیا دراختیار مهمانان قرار خواهد گرفت.
رئیس «خانه عكاسان ایران » در ادامه گفت: در این روز افتتاح سایت جدید را در برنامه كار خود داریم كه افتتاح این سایت در 3 فاز شكل می گیرد كه در فاز اول آن ، ورود نمایشگاههای 30 دوره گذشته «خانه» ، معرفی عكاسان و ارائه چند اثر از آنان و بخش خبر و گزارش است و قسمتهای بعدی سایت جدید را نیز بعدا معرفی خواهیم كرد.
همچنین از كارهای مهم دیگری كه ما موفق شدیم امسال آن را انجام دهیم این است كه نمایشگاه نهمین سالگرد «خانه» را در یك مجموعه كتاب منتشر كردیم كه فوق العاده نفیس است و به عكاسانی كه در آن اثر دارند اهداء خواهد شد.

natage1.jpg

دكتر ناطقی در مورد عدم وحدت بین عكاسان گفت: یك تضاد ناعادلانه ای در بین عكاسان وجود دارد و ما به این شكل نمی توانیم به وحدت ملی در چارچوب عكاسی برسیم و من معتقدم جامعه ما ضعف جدی فرهنگی دارد كه یك نوع تمامیت طلبی در افراد است یعنی همه می خواهند همه چیز برای خودشان باشد چه اشكالی دارد مثلا سایت كارگاه باشد ، سایت عكاسی و سایت IPC و...هم باشند كه هر یك از این سایتها نیز ممكن است دیدگاهها و شكلهایشان با هم متفاوت باشد و هر كه داناتر باشد موفق تر است ؛ و ما مراكز عكاسی، سایتهای تخصصی و ... باید سعی كنیم بی طرف باشیم و با تحقیق و دانش بیشتر به موضوعات نگاه كنیم و باعث تفرقه نشویم، شعار وحدت، تفكر و تشكل برای این موضوع است، تا وحدت نباشد قطعا تشكیلاتی هم شكل نمی گیرد و امكان تفكر هم وجود ندارد و من خیلی تأكید دارم كه دوستان كمك كنند این اتفاق بیفتد . باید دوستان بیایند آسیب شناسی جدی در عكاسی راه بیاندازند و هركسی یك گوشه كار را بگیرد در این صورت ما هم حمایت می كنیم تا این اتفاقات بیافتد و مشكلات حل شود.
شایان ذكر است مراسم دهمین سالگرد «خانه» روز 27 شهریور ماه در این مركز با حضور جمعی از اعضای جامعه عكاسی ، مسئولین فرهنگی و.. همراه با افتتاح دهمین نمایشگاه سالانه عكس ایران برگزار می شود.
روابط عمومی و امور بین الملل خانه عكاسان ایران


امروز صبح به مناسبت آغاز دهمین سال فعالیت خانه عکاسان ایران احمد ناطقی به ارایه گزارش از فعالیتهای ده ساله خانه پرداخت و به پرسش های حاضران پاسخ گفت. مشروح این جلسه به همراه گزارش اجمالی از فعالیت 10 سال خانه عکاسان را در بخش های بعدی خواهید خواند.

natage.jpg

گزارش سایت کار گاه از این نشست


bage-irane2.jpg

پرویز تناولی
باغ سیمرغ، 1383
چیدمان ویدیویی، چیدمان نئون و نمایش فیلم بر پرده

باغ ایرانی
حکمت کهن.منظرجدید
موزه هنرهای معاصرتهران
23 شهریور تا 13 آبان

عکس : علیرضا نیک نژاد


به همین ترتیب پیش رود آرزوی هر عکاس یک سایت چندان دور از انتظار نیست خوشبختانه نسل جوان جامعه عکاسی ایران با توجه ویژه به اینترنت به هر طریق ممکن به معرفی خود در وب می پردازند که جای خوشحالی بسیار دارد. علی خلیق عکاس خوب و فعال خبری هم به جمع عکاسان صاحب سایت پیوست که تصمیم دارد وبلاگ فارسی هم در کنار سایتش داشته باشد با تبریک و آرزوی موفقیت برای وی از سایت علی خلیق بازدید کنید.

alikhaligh.gif

http://www.alikhaligh.com

حبر حوب دیگر اینکه ساتیار امامی هم دست به کار شده و تصمیم به راه اندازی یک سایت شخصی گرفته که سر و سامانی هم به وبلاگش دهد امیدواریم مشغله کاری اجازه چنین کاری را به او بدهد.


در مراسم جشن خانه سینما که شب گذشته با حضور هنرمندان و دست اندرکاران سینمای ایران برگزار شد. نشان و جوایز بخش عکس فیلم به امیر عابدی برای عکاسی فیلم مزرعه پدری اعطاء شد.

نامزدهای بهترین عكس فیلم :
امیر عابدی برای فیلم «مزرعه پدری»
محمد علیقلی‌‏زاده برای فیلم «دوئل»
محمد فوقانی برای فیلم «عروس افغان»
مهرشاد كارخانی برای فیلم «اشك سرما»
علی نیك‌‏رفتار برای فیلم «واكنش پنجم»



امیر عابدی - متولد 1341


فیلم های بلند :
1- باغ سید . محمد رضا اسلاملو 1368/2- پرواز در بی نهایت . محمد مهدی عسگرپور 1369/ 3- سیرک بزرگ . اکبر خواجویی 1370/ 4- درد مشترک . یاسمین ملک نصر 1372/ 5- ماه مهربان . قاسم جعفری 1374/ 6- اسکادران عشق . سعید حاجی میری 1375/ 7- زشت و زیبا . احمد رضا معتمدی 1376/ 8- قرمز . فریدون جیرانی 1376/ 9- شوخی . هماین اسعدیان 1377/ 10- عشق طاهر . محمد علی نجفی 1378/ 11- سوگ سیاوش . محمد علی نجفی 1378/ 12- نسل سوخته . رسول ملاقلی پور 1379/ 13- هفت پرده . فرزاد موتمن 1379/ 14- مربای شیرین مرضیه یرومند 1379/ 15- زندان زنان . منیژه حکمت 1380/ 16- شب یلدا . کیومرث پور احمد1380/ 17- یک الف ناقابل . محمد عرب 1380/ 18- هفت ترانه . بهمن زرین پور 1380/ 19- دوشیزه . محمد درمنش 1380/ 20- فرش باد . کمال تبریزی 1381/ 21- دنیا . منوچهر مصیری 1381/22- روز کارنامه . مسعود کرامتی 1381/23- مزرعه پدری . رسول ملاقلی پور 1381
فیلم های کوتاه :
1- تحویل سال . حمید جبلی 1369/2- دستهای سبز . بهروز صابری 1369/ 3- دو خواهر . بیژن میر باقری 1378/ 4- قصه شوریدگی . فریبرز عرب نیا 1379
سریال تلوزیونی :
1- هفت شهر عشق . محمد علی نجفی 1367/ 2- بگذار آفتاب برآید . حسین مختاری 1379/ 3- دردسر والدین . مسعود نوابی 1380/ 4- نوعروس . بیژن میر باقری 1381
تئاتر:
آریاد کاپو . حمید رضا اردلان 1369 / قطعه گمشده . میترا کریمخانی 1371/ شوخی، دست ، بیان بازیگر . حمید رضا اردلان 1369/ اصحاب سبت . حمید زضا اردلان 1369/ سوگ یحیی . حمید رضا اردلان 1369 / یادگار سالهای شن . دکتر علی رفیعی ؟ / شازده کوچولو . فرناز بهزادی 1376/یک تجربه تازه . فرناز بهزادی 1381/ ضحاک میترا کریمخانی 1380


دبیرخانه مسابقه عکس گفتگو اعلام کرد مراسم اهداء جوایز این مسابقه در ساعت 5 عصر روز شنبه 28 شهریورماه در تالار گفتگو خانه هنرمندان ایران برگزار می شود، در ادامه مراسم افتتاح نمایشگاه عکس های راه یافته به مسابقه برگزار خواهد شد. سپس دکتر رامین جهانبگلو و دکتر مرتضی قاسمپور به سخنرانی خواهند پرداخت.
این نمایشگاه از 29 شهریور تا 3 مهر 83 از ساعت 10 تا 21 برای بازدید علاقه مندان باز است .
خانه هنرمندان ایران . خیابان ایرانشهر شمالی . باغ هنر


image002.gif
شرکت هاسلبلاد ادغام خود با شرکت ایماکون سازنده بک‌های دیجیتال و اسکنر را رسما اعلام نمود. شرکت جدید هاسلبلاد ایماکون نامیده خواهد شد و برای فعالیتهای خود بازار دیجیتال حرفه‌ای را هدف خواهد گرفت. کریستسن پولسن بنیانگذار ایماکون و مدیر عامل جدید هاسلبلاد گفته است" دو شرکت برای تولید محصولاتی با بالاترین کیفیت و رویهم گذاردن تجارب قبلی تلاش نموده و چشم انداز پیش روی ما نشانگر نفوذ بیشتر ما در بازار توسط محصولات فعلی و محصولات جدید می‌باشد".


image007.gif
لکسار تولید کننده انواع کارتهای حافظه با هدف انعکاس گسترش تولید محصولات خلاقانه خود علامت تجاری جدیدی را برای خود برگزیده است.


image001.gif
شرکت ریکو تولید دو مدل جدید دوربین 4 مگاپیکسلی را اعلام نمود. Caplio RZ1 دارای لنز 35 تا 105 م.م. است در حالیکه Caplio R1 لنزی28 تا 235 م.م. و زوم اپتیکال 4.8 برابر دارد. همچنین در این دوربین‌ها ماکروی1 سانتیمتری و زمان شروع بکار کوتاه اضافه شده است. این دو دوربین نسبت به مدلهای قبلی خود اندکی نازکتر شده‌اند و اکنون دارای ضخامت 25 م.م. می‌باشند.


image003.gif
یک دوربین 7 مگا پیکسلی دیگر که در این ماه به بازار معرفی شد Pentax Optio 750Z می‌باشد که دارای زوم نوری5 برابر است. این دوربین با قد و قواره مشابه Optio 550، دارای یک مانیتور LCD چرخان 1.8 اینچی بوده و برای کسانیکه نیاز به عکسهایی با کیفیت و سایز نمایشگاهی دارند مناسب است. بدنه کلاسیک این دوربین از جنس آلیاژ آلومینیوم بوده و دارای10 حالت مختلف عکاسی و عملکردهای تمام دستی می‌باشد. این دوربین با قیمت حدود 750 دلار در ماه سپتامبر برای فروش عرضه خواهد شد.


image004.gif
پنتاکس سومین مدل سریS خود در پنج ماه گذشته با رزولوشن 5 مگا پیکسل بنام Optio S50 را عرضه نمود. این دوربین که برای مبتدی‌ها مناسب می‌باشد دارای یک پیچ تنظیم 9 حالته با یک مد کمک می باشد که تضیح دکمه‌های کنترل را روی دوربین نشان می‌دهد. این دوربین دارای مانیتور LCD اندازه 1.8 اینچی می‌باشد. این دوربین دارای یک فیلتر دیجیتال می‌باشد که هنگام مرور عکسها به کاربر اجازه تغییر عکسها به سیاه سفید، ضمن حفظ نواحی آبی، قرمز و یا سبز را می‌دهد.
این دوربین در ماه اکتبر با قیمت 370 دلار به بازار عرضه خواهد شد.