با افتتاح دو سالانه عکس بود که زمزمه تشکيل انجمن عکاسان ايران شنيده شد و اعلام نظر معاونت فرهنگی وزارت ارشاد در حمايت از يک انجمن فراگير عکاسی و در پی آن اعلام آمادگی بنياد آفرينشهاي فرهنگي هنري نياوران برای برپايی يک گردهمايی از همه گروه های عکاسی برای تشکيل انجمن عکاسان موضوع وارد مرحله تازه ای شد. اگر چه همه عکاسان بر لزوم تشکيل چنين انجمنی تأکيد دارند ولی چگونگی تشکيل آن و بودن و نبودن گروه های مختلف عکاسان در اين انجمن مشکل بزرگی است که شايد مانع از تشکيل آن شود .
نظر پيشنهاد دهندگان تشکيل انجمن عکاسان ايران بر حمايت از عکاسان هنری و به نوعی عکاسانی که سفارش دهنده کار ندارند است و اعلام می دارند که ديگر شاخه های عکاسی مانند عکاسی خبری يا عکاسی فيلم يک شغل محسوب می شود و سفارش دهنده دارد و از نظر قانونی فعاليت اين عکاسان زير مجموعه وزارت کار و امور اجتماعی است نه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و در مقابل گروهی هستند که بر تشکيل انجمنی فراگير تاکيد دارند و معتقد، به حضور همه عکاسان از هر شاخه و صنفی در اين انجمن می باشند.
سايت عکاسی بنا بر اهميت موضوع در نظر دارد طی مصاحبه با صاحب نظران و متوليان انجمن عکاسان ايران ،ديد گاه ها و نظرات ديگر عکاسان را رد اين خصوص منعکس نمايد. لذا خواهشمنديم مطالب خود را در اين زمينه به آدرس سايت ارسال نماييد . با تشکر
يكشنبه ۱ شهريور ۸۳
انجمن عکاسان ايران واقعيت يا رويا ؟
|
« قبلی |
|
بعدی » |


