فهرست مدارک مورد نیاز سفارت آلمان برای صدور روادید شنگن تجاری و نمایشگاهی

جمعه ۱۹ خرداد ۱۳۸۵

‏1. دو قطعه عکس رنگی تمام رخ زمینه روشن بدون عینک و لبخند در ابعاد‎ ‎‏45‏‎‏×35 میلیمتر که ظرف یکسال اخیر گرفته ‏شده باشد. لطفا ً از الصاق عکس‌ها روی فرم درخواست صدور روادید خودداری فرمائید.‏
‏2.‏ تکمیل فرم درخواست صدور روادید در سه نسخه. تقاضا دارد به کلیه پرسش‌های این فرم به صورت دقیق پاسخ ‏دهید.‏
‏3.‏ ارائه مدارک شغلی از قبیل روزنامه رسمی - کارت بازرگانی - جواز تولید - پروانه کسب - فیش حقوقی - گواهی دانشجویی - لیست بیمه بهمراه کپی آن.‏
4.در صورت شاغل بودن همسر ارائه مدارک شغلی همسر
‏5.‏ بیمه درمانی مسافرتی برای طول مدت سفر به همراه کپی آن. چنانچه بیمه مسافرتی از آلمان باشد به عبارتی شخص ‏دارای کارت بیمه از یک دفتر بیمه در آلمان باشد می‌بایست تائیدیه‌ای به تاریخ روز از بیمه ضمیمه باشد.‏
6.‏گذرنامه متقاضی به همراه کپی از صفحات 2 و 3. گذرنامه باید از زمان پایان روادید درخواستی، به مدت حداقل 3 ماه ‏معتبر باشد.‏
7. شناسنامه متقاضی و شناسنامه همسر وی به همراه کپی
8.‏ارائه سند مالکیت که بنام متقاضی و یا همسر متقاضی باشد. به همراه کپی آن.‏
9.‏پرداخت هزینه صدور روادید به میزان -/000/410 ریال لطفا ً جهت پرداخت هزینه صدور روادید اسکناس‌های ‏ده هزار ریالی و یا بیست هزار ریالی " سالم " به همراه داشته باشید.‏


مدارک اختصاصی متقاضیان نمایشگاهی‏
‏10.ارائه معرفی نامه به زبان فارسی از یک سازمان دولتی و یا وابسته به دولت یا انجمن صنفی حاوی اطلاعات زیر به همراه یک ‏نسخه کپی: نام و نام خانوادگی متقاضی / پست سازمانی وی در شرکت / دلیل و زمان سفر ‏
11. ارائه تائیدیه رزرو هتل از آلمان با امضاء و برروی سر برگ هتل - چنانچه رزرو هتل بصورت ‏E-mail‏ است تنها ‏رزروهایی قابل قبول است که از طریق اتاق بازرگانی ایران و آلمان با مهر اتاق گرفته شده باشد.‏
‏12. متقاضی بازدید از نمایشگاه ملزم به خرید کارت ورودی تمام مدت نمایشگاه از اتاق بازرگانی ایران و آلمان است.‏
‏13. مدت صدور ویزای شنگن نمایشگاهی یک روز قبل از نمایشگاه و 4 روز بعد از نمایشگاه است.‏
خواهشمند است تقاضای درخواست روادید خود را به همراه کلیه مدارک فوق 4 هفته پیش از شروع زمان روادید درخواستی به ‏این اتاق بازرگانی تسلیم فرمائید.‏
14. تائیدیه رزرو بلیط هواپیما

به غیر از مدارک فوق ممکن است سفارت خواستار ارائه مدارک دیگری نیز باشد.‏


روزها و ساعات مراجعه جهت تحویل مدارک: یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 8 تا 12 است.‏

افرادی که در دو سال گذشته از سفارت آلمان ویزای شنگن دریافت کرده اند و به کشور آلمان سفر کرده اند ‏نیازی به مراجعه به سفارت ندارند و مدارک خود را به اتاق بازرگانی تحویل دهند. ‏

زمان مصاحبه در سفارت آلمان از طریق اتاق بازرگانی و صنایع ایران و آلمان تعیین و به متقاضیان اعلام می‌گردد. ‏خواهشمند است حتماً در تاریخ و ساعت مقرر در سفارت آلمان به همراه كلیه مدارك زیر حضور یابید.‏

متقاضیان ملزم به ترجمه مدارک خود نیستند. کلیه مدارک را به زبان فارسی به سفارت آلمان تحویل فرمائید!

تذکر مهم

مشخصات عکس پرسنلی

از تاریخ 01 ژانویه 2006 (12 دی 1384) درخواست‌های روادید فقط با داشتن عکس جدید با زمینه روشن پذیرفته می‌شود. ‏خواهشمند است به این نکته توجه فرمایید، که صورت شما، حتی با داشتن روسری، کاملا ًمشخص باشد. به دوربین مستقیم نگاه ‏کنید و از لبخند زدن خودداری نمایید.‏



ارسال نظر

در پاسخ به نظر زیر :

مطالب مرتبط

تازه‌های عکاسی

وبلاگ در سایت عکاسی

فتوبلاگ‌ در سایت عکاسی

وبلاگ و فتوبلاگ

انجمن‌های عکاسی

سایت عکاسان ایرانی

سایت عکاسی