نمایشگاه انفرادی عکاسی «مکث» با مجموعه آثاری از زهرا گودرزی با موضوع طبیعت در گالری خورشید برگزار می‌شود. به نقل از مشاور رسانه‌ای گروه هنری آیتیست، نمایشگاه انفرادی عکاسی «مکث» با مجموعه آثاری از زهرا گودرزی، ساعت ۱۶ روز جمعه، ۱۴ آذر ماه ۱۴۰۴، به کیوریتوری آیناز زارعی نقاش و مدیر گروه هنری آیتیست در گالری خورشید گشایش می‌یابد.

در بیانیه‌ی هنری رویداد چنین آمده است:
«گفت‌وگویی میان انسان و جهان اطرافش است. می‌خواستم لحظه‌ای از طبیعت را نگاه دارم، اما در نهایت، طبیعت بود که مرا در خود نگه داشت. این نمایشگاه، گلچینی از عکس‌های کتاب (سفری در دل طبیعت) و دعوتی برای توقفی کوتاه و تأمل در زیبایی‌های نهان طبیعت است.»

زهرا گودرزی دانش‌آموخته‌ی مقطع کارشناسی رشته بهداشت محیط در دانشگاه علوم پزشکی قم است و تا کنون در نمایشگاه‌های گروهی متعددی شرکت داشته است. همچنین، وی کتاب مجموعه عکس «سفری در دل طبیعت» را در سال ۱۴۰۴ به نگارش درآورده است. گفتنی‌ست؛ این هنرمند توانسته در بخش دانشگاهی دهمین و یازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ به ترتیب رتبه‌های دوم و اول را کسب کند و این نخستین نمایشگاه انفرادی این عکاس به شمار می‌رود.

تاریخ برگزاری: ۱۴ تا ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴
زمان: ساعت ۱۶ تا ۱۹
اختتامیه: ۱۸ آذر ۱۴۰۴
گالری خورشید: تهران، بلوار آفریقا، کوچه تور، پلاک ۷۰، طبقه یک، واحد یک