هشتصد و پنجاه و پنجمین شب از شب‌های بخارا اختصاص یافته است به گرامیداشت سعید دستوری، عکاس و متخصص نورپردازی معاصر ایران.
این نشست در ساعت پنج بعدازظهر چهارشنبه هفتم خرداد ۱۴۰۴ با سخنرانی سیف‌اله صمدیان، علیرضا کریمی صارمی، مهدی فلاخویی، غزل دستوری و علی دهباشی در تالار استاد جلیل شهناز واقع در خانۀ هنرمندان ایران برگزار می‌شود.
در این نشست طی سخنرانی متخصصان و پیشکسوتان عکاسی؛ زندگی حرفه‌ای و آثار سعید دستوری مرور می‌شود.

سعید دستوری متولد ۱۳۲۸ (تهران) و دانش‌آموخته‌ی رشته‌ی حقوق قضایی از دانشگاه تهران است. فعالیت وی به عنوان عکاس از سال ۱۳۵۵ و پس از گذراندن دوره‌ی عکاسی و کارگاه‌های تخصصی نورپردازی در کالج کامپتون کالیفرنیا آغاز شده است و صدها دورۀ آموزشی با موضوعات عکاسی، نورپردازی عمومی، نورپردازی پرتره و پرتره‌ی بیان شخصیتی برگزار کرده است.

سعید دستوری مدرس وقت دانشگاه خبر، دانشگاه هنر، خانه‌ی عکاسان ایران و مدرس عکاسی در مؤسسات آموزش عالی از سال ۵۸ تا کنون است و دارای درجه‌ی هنری کارشناسی‌ارشد در زمینه‌ی عکاسی پرتره است. او مشاور هیأت مؤسس انجمن عکاسان ایران بوده است و سابقه عضویت در هیأت مدیره انجمن عکاسان ایران، خزانه داری و ریاست کمیته‌ی حقوقی انجمن عکاسان ایران را از سال ۱۳۸۳ تا  ۱۴۰۰ داراست.
از دیگر سوابق او می‌توان به داوری مسابقات عکاسی ایرانی و بین‌المللی، سردبیری ۲۵ دوره فصلنامه‌ی عکاسی خلاق با چنته‌های سردبیری مرتبط با ادبیات و عکاسی، همکاری با مطبوعات در زمینه‌ی چاپ اشعار و عکس، نقد و تحلیل و نظریه‌های عکاسی در مجلاتی مثل «ادبستان»، «جامعه‌ی سالم»، «عکاسی خلاق»، مجله‌ی «عکس»، روزنامه‌ی «همشهری»، روزنامه‌ی «شرق»، «تصویر سال»، «آدینه»، «دنیای سخن»، «مردمک» و مجلات روز آن زمان «تهران مصور» و «زن روز» و شرکت در نمایشگاه‌های متعدد ایرانی و خارجی اشاره کرد. او نگارنده‌ی اولین نقد عکاسانه به استناد تاریخ است که در سال ۱۳۶۷ در مجله‌ی «آدینه» چاپ شده است.
سعید دستوری دارنده‌ی ده‌ها لوح سپاس و تقدیر از نمایشگاه‌ها بابت برگزاری سمینارها و همایش‌های گوناگون، کارگاه‌ها و مسترکلاس‌هاست. او همچنین برنده‌ی جایزه‌ی اول فستیوال کارسون کالیفرنیا، برنده‌ی جایزه‌ی اول نخستین دوره‌ی مسابقه‌ی عکاسی ایرانگردی و جهانگردی، تقدیرشده در نمایشگاه عکس حمایت از حیوانات، تقدیرشده در نمایشگاه عکس باخانمان و غیره است.

مکان: خیابان طالقانی، خیابان موسوی شمالی، بوستان هنرمندان، خانۀ هنرمندان ایران، تالار استاد جلیل شهناز
زمان: چهارشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۴، ساعت ۱۷